SEO

SEO

Suomalainen Energiaosuuskunta SEO valmistautuu 40-vuotisen taipaleensa juhlintaan ja  tuoreisti ilmeensä yhdessä 42:n kanssa.
Samalla uudistettiin sivusto ja luotiin kauppiaille markkinoinnin työkalupankki extranetiin.

Tulosta Sähköposti

Kultaranta Home

kultaranta home

Naantalin Kultaranta Resort on uuden kasvun kynnyksellä. Markkinointiviestintä 42 on kasvussa mukana kehittämässä
alueen laajentuvien 
vapaa-ajan asumismahdollisuuksien ja palvelukokonaisuuden markkinointiviestintästrategiaa.
Uudelle Kultaranta Home -asumistarjonnalle on luotu uusi verkkosivusto ja printtikampanja Turun Sanomien TS-Koti -liitteeseen.

www.kultarantahome.fi

Tulosta Sähköposti

Ekocoil

 

Ekocoilin ilmoittelun ja esitemateriaalin ilmettä tuoreistettiin visuaalisesti elävämmäksi ja mielikuvapainotteiseksi.
Asiakkaalle toimitettiin tuote-esitteistä taittopohjat, joiden avulla he pystyvät itse pitämään materiaalin ajan tasalla.

Tulosta Sähköposti

KotiKirkko uudistui

kotikirkko kansi

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Kotikirkko-lehti koki visuaalisen uudelleensyntymän Markkinointiviestintä 42:ssa.
Lehden uusin numero ilmestyy viikolla 12. Jatkossa lehti ilmestyy neljästi vuodessa.

Tulosta Sähköposti

Suomen Kasarmit

SuomenKasarmit

Suomen Kasarmit on lähes neljän hehtaarin laajuinen idyllinen alue Hämeenlinnan ydinkeskustassa, heti Helsinki-Tampere -moottoritien vieressä, moottoritien kattavan kauppakeskus Goodmanin lounaispuolella

Suomen Kasarmit on nyt avautunut ja alue alkaa kehittyä uuteen suuntaan. Sotilaskäyttö on päättynyt vuoden 2015 alussa ja tuoreella asemakaavoituksella on luotu alueelle kehittymisedellytykset. Suomen Kasarmit tarjoaa omaleimaisen ympäristön asumiselle ja yrittämiselle aivan Hämeenlinnan keskustassa, n. tunnin päässä Etelä-Suomen suurista kaupungeista. Olemassa olevat rakennukset yhdessä kaavoitettavien uudisrakennusten kanssa mahdollistavat alueen kehittymisen monipuolisena ja elävänä kokonaisuutena tukeutuen paikan historiallisiin arvoihin.Tavoitteena on saada Kasarmit uuteen kukoistukseen ja täyttää ne elämällä! 42 on mukana rakentamassa alueen identiteettiä, ensimmäisenä sovelluksena marraskuun alussa julkaistu alueen verkkosivusto.

Tulosta Sähköposti

42:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.